Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND-PRIX "ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ 2010"

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας και ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ προκηρύσσουν τους Αγώνες Στίβου, με την επωνυμία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ 2010» που είναι ο τελικός αγώνας της σειράς των Ελληνικών Grand Prix, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

2. ΤΟΠΟΣ & ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Δημοτικό Στάδιο Θηβών, ώρα 18:00

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΑΝΔΡΩΝ : 100μ – 200μ - 400μ - 1500μ - 3000μ - 110μ εμπ. – ΜΗΚΟΣ - ΥΨΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ – ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 100μ – 400μ - 1500μ - 100μ εμπ. – ΜΗΚΟΣ – ΤΡΙΠΛΟΥΝ – ΚΟΝΤΩ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ – ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ – ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ

Εκτός Βαθμολογίας του Γκραν Πρι θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα :
200μ (Γ) – 400μ εμπ (Γ) – 800μ (Α) .

4. ΗΛΙΚΙΕΣ:
α) Άνδρες-Γυναίκες που γεννήθηκαν το 1990 και μεγαλύτεροι-ες.
β) Έφηβοι-Νεάνιδες που γεννήθηκαν 1991 και 1992.
γ) Παίδες που γεννήθηκαν το 1993 και 1994 (εκτός από τα αγωνίσματα Σφαιροβολίας – Ακοντισμού)
δ) Κορασίδες που γεννήθηκαν το 1993 και 1994 (εκτός από 100μ εμπ).

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
α) Στους Αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος οι 6 πρώτοι αθλητές-τριες, της συνολικής βαθμολογίας των προηγουμένων Ελληνικών Grand Prix.
β) Οι αθλητές-τριες που ανήκουν στην δύναμη του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με τους όρους της Γενικής προκήρυξης του 2010, και εγκριθεί η συμμετοχή τους από την διοργανώτρια ΕΑΣ (όπως αναλύεται στην παρακάτω παράγραφο).
γ) Αλλοδαποί αθλητές-τριες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα συμμετάσχουν στην διαδικασία βαθμολόγησης και των βραβείων, που καταβάλει ο ΣΕΓΑΣ.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι αθλητές-τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους Αγώνες θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα Γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, τηλ.-φαξ 22210-27114 ή e-mail stibos04@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 30-7-2010.
Η συμμετοχή τους θα οριστικοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 2-8-2010. Για την συμμετοχή τους θα ενημερωθούν με δική τους ευθύνη από την ΕΑΣ.
Κανείς αθλητής-τρια δεν θα συμμετάσχει και δεν θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης του, εάν δεν έχει ενημερώσει τους οργανωτές και δεν έχει εγκριθεί η συμμετοχή του από αυτούς.

7. ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ – ΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ :
Στους Αγώνες τα όργανα ρίψεων, τα ύψη και οι αποστάσεις των εμποδίων θα είναι αυτά των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών.

8. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :
Βαθμολογούνται οι έξι (6) πρώτοι αθλητές-τριες του κάθε αγωνίσματος ως εξής :
1ος (9 β.) – 2ος (7,5 β.) – 3ος (6 β.) – 4ος (4,5 β.) – 5ος (3 β.) – 6ος (1,5 β.)

9. ΕΠΑΘΛΑ :
Στους τρεις (3) πρώτους-τες νικητές-τριες κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθούν Διπλώματα και Μετάλλια και επί πλέον στον 1ο αναμνηστικό κύπελλο.

10. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ :
Θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής-διατροφής-μετακίνησης όλων των αθλητών –τριών που θα προσκληθούν και θα συμμετέχουν στους Αγώνες.
Η μετακίνηση θα γίνει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκτός αεροπλάνου.

11. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
1) Στα ριπτικά και αλτικά αγωνίσματα του ωρολογίου προγράμματος, ο αριθμός των συμμετασχόντων αθλητών-τριών δεν θα υπερβαίνει τους δέκα (10) σε κάθε αγώνισμα, ενώ στους δρόμους σε καμία περίπτωση δεν θα διεξάγονται περισσότερο από δύο (2) τελικές σειρές.
2) Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον των αθλητών-τριών είναι μεγάλο, η συμπλήρωση των θέσεων θα γίνεται με κριτήριο την ατομική επίδοση καθώς και την αγωνιστική κατάσταση του αθλητή-τριας εκείνη την εποχή. Σε κάθε περίπτωση αρμόδιοι για να αποφασίσουν είναι οι διοργανωτές.
3) Οι αθλητές-τριες πρέπει 45΄ τουλάχιστον πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος, να παρουσιάζονται στην αίθουσα κλήσης αυτοπροσώπως για να δηλώσουν την παρουσία τους.
4) Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.
5) Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον αλυτάρχη και τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων.
6) Τα αρχικά και διαδοχικά ύψη στα άλματα (ύψος και επί κοντώ) θα καθοριστούν από τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων, ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών-τριών.

12. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :
Με την φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου