Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟ 2010

30/01 Στην 1η Ημερίδα Κλειστού Στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Παιανία, η Σοφία Γαρδικιώτη του Ερμή, πέτυχε νέο ρεκόρ της ΕΑΣ, στο τριπλούν Νεανίδων, Νέων και Γυναικών, με επίδοση 12,25 μ.

06/02 Στην 2η Ημερίδα Κλειστού Στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Παιανία, έλαβε μέρος, στο Άλμα σε Ύψος, για τελευταία φορά ως αθλητής της ΑΓΕΒ, ο Χαράλαμπος Συντζάκης, ο οποίος στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον ΑΣΕ Δούκα.

13/02 Στην 3η Ημερίδα Κλειστού Στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Παιανία, η Σοφία Γαρδικιώτη του Ερμή, πέτυχε νέο ρεκόρ της ΕΑΣ, στο τριπλούν Νεανίδων, Νέων και Γυναικών, με επίδοση 12,30 μ.

17/02 Στη Διεθνή Ημερίδα Κλειστού Στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Παιανία, έλαβε μέρος ο Σταύρος Γεωργίου του Ευβοικού στο Άλμα Τριπλούν.

20/02 Στην 4η Ημερίδα Κλειστού Στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Παιανία, ο Ευάγγελος Λαμπρόπουλος του Ευβοικού πρώτευσε στα 60 Παίδων με 7.15.

20/02 Στα πλαίσια της Β΄Φάσης των Διασυλλογικών Αγώνων ΠΠΒ-ΠΚΒ και Μίνι, διοργανώθηκε, στο Στάδιο Σχηματαρίου, συνάντηση μεταξύ του Ερμή και του Γ.Σ. Νεάπολης.

21/02 Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο Μαρκόπουλο Αττικής, την καλύτερη εμφάνιση σε ατομικό επίπεδο πέτυχε η Αντωνία Κορόζη του Γ.Σ.Νεάπολης, που τερμάτησε 11η στα 6000 μ. Νέων Γυναικών και σε Συλλογικό επίπεδο ο Γ.Σ.Νεάπολης που κατετάγη 19ος στον Αξιολόγηση.

27-29/02 Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Παιανία, η Θεοδοσία Νακοπούλου του Ερμή, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μ, ενώ η Σοφία Γαρδικιώτη του Ερμή, πέτυχε νέο ρεκόρ της ΕΑΣ, στο τριπλούν Νεανίδων, Νέων και Γυναικών, με επίδοση 12,44 μ.

4-5/03 Στο Στάδιο Χαλκίδος, διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Χαλκίδος, τους Σχολικούς Αγώνες των Γυμνασίων και Λυκείων της Εύβοιας.

06/03 Στα πλαίσια της Β΄Φάσης των Διασυλλογικών Αγώνων ΠΠΒ-ΠΚΒ, διοργανώθηκε, στο Στάδιο Χαλκίδος, συνάντηση μεταξύ του Ερμή, του Ευβοικού και του Πίνδαρου.

14/03 Στον τελικό των «Γύρων των Πόλεων», που διεξήχθη στη Φιλοθέη, η Αντωνία Κορόζη της Νεάπολης τερμάτησε 6η στα 4000 μ. Γυναικών.

20/03 Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι, διαγράφηκαν από Μέλη του ΣΕΓΑΣ οι Σύλλογοι ΓΣ.Αιδηψού, Γ.Σ.Ιστιαίας και Α.Γ.Ε.Ψαχνών.

21/3 Στο Στάδιο Χαλκίδος, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, διοργάνωσε τους Διασυλλογικούς Αγώνες Τριάθλων, στις κατηγορίες ΠΠΒ-ΠΚΒ, με την συμμετοχή 128 αθλητών και αθλητριών από 10 Συλλόγους.

26-27/03 Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Συνθέτων Αγωνισμάτων, που διεξήχθησαν στην Λάρισα, την καλύτερη εμφάνιση σε ατομικό επίπεδο πέτυχε η Αθανασία Πεππέ του Γ.Σ.Νεάπολης, που κατετάγη 3η στο Πένταθλο ΠΚΑ και σε Συλλογικό επίπεδο ο Γ.Σ.Νεάπολης.

10-11/04 Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθησαν στο Στάδιο του Πανελληνίου στην Αθήνα, την καλύτερη εμφάνιση σε Συλλογικό επίπεδο πέτυχε ο Ευβοικός ο οποίος κατετάγη 2ος ανάμεσα σε 19 Συλλόγους.

18/04 Στον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο «Μ. Αλέξανδρος», που πραγματοποιήθηκε από Πέλλα προς Θεσσαλονίκη, τερμάτισαν και οι αθλητές του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς, Μάριος Δημητρέλος και Αργύρης Μανιάς.

18/04 Στα πλαίσια της Β΄Φάσης των Διασυλλογικών Αγώνων ΠΠΒ-ΠΚΒ και Μίνι, διοργανώθηκε, στο Στάδιο Λιβαδειάς, συνάντηση μεταξύ του ΑΚΟΛ της ΑΓΕΒ και Σχολείων της περιοχής Λειβαδιάς.

19-22/05 Στην Ιεράπετρα της Κρήτης διεξήχθη η Β’ Φάση των Σχολικών Αγώνων μεταξύ των Γυμνασίων και Λυκείων της Νοτίου Ελλάδος. Στα 2000 στηπλ των Λυκείων, ο Δημήτρης Τάγκης του Τρίτωνα, κατέρριψε το ρεκόρ της ΕΑΣ στην κατηγορία Παίδων με 6.24.38.

25/04 Στο Στάδιο Χαλκίδος, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, διοργάνωσε τους Διασυλλογικούς Αγώνες ΠΠΑ-ΠΚΑ, στους οποίους έλαβαν μέρος 268 αθλητές και αθλήτριες από 18 Συλλόγους της Περιφέρειας Ανατολ. Στερεάς. Την καλύτερη εμφάνιση σε Συλλογικό επίπεδο πέτυχε ο Γ.Σ. Νεάπολης ο οποίος κατετάγη 1ος στην γενική βαθμολογία.

3-5/05 Στους Πανελλήνιους Αγώνες Γυμνασίων και Λυκείων, που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Βοιωτίας, στο Στάδιο Σχηματαρίου, πρώτευσαν ο Κωνσταντίνος Ηλίας της ΑΓΕΒ στο ακοντισμο Λυκείων και η Σοφία Γαρδικιώτη του Ερμή στο Τριπλούν Λυκείων.

8-9/05 Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθησαν στο Στάδιο του Πανελληνίου στην Αθήνα, την καλύτερη εμφάνιση σε Συλλογικό επίπεδο πέτυχε ο Ερμής ο οποίος κατετάγη 4ος ανάμεσα σε 19 Συλλόγους.

15/05 Στο Φεστιβάλ Ρίψεων που διεξήχθη στην Τρίπολη έλαβαν μέρος και 4 αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδος.

15/05 Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Γυναικών, που διεξήχθη στην Ν. Ιωνία, η Βασιλική Κολοβού των Αετών Διρφύων τερμάτισε στην 16η θέση.
15/05 Στο Στάδιο Χαλκίδος, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, διοργάνωσε την Α’ Φάση των Διασυλλογικών Αγώνων ΠΠΒ-ΠΚΒ και Μίνι, στους οποίους έλαβαν μέρος 220 αθλητές και αθλήτριες από 10 Συλλόγους της Βοιωτίας και Εύβοιας.

21/05 Στους Ευρωπαικούς Αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που έγιναν στην Μόσχα, ο Κώστας Ηλίας της ΑΓΕΒ έλαβε μέρος στον προκριματικό του ακοντισμού και αποκλείσθηκε.

22/05 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Αλεξάνδρεια», που διεξήχθησαν στην Έδεσσα, ο Σταύρος Γεωργίου του Ευβοικού κατέλαβε την 1η θέση στο Τριπλούν.

22/05 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Αμεινίας ο Παλληνεύς», που διεξήχθησαν στην Παλλήνη, διακρίθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Νεάπολης και του Τρίτωνα.

29/05 Στο Διεθνές Μήτιγκ «Παπαφλέσσεια», που διεξήχθη στην Καλαμάτα, ο Σπύρος Λεμπέσης της ΑΓΕΒ, με βολή 80,60 μ. στον ακοντισμό ξεπέρασε το χαμηλό όριο για τους Πανευρωπαικούς Αγώνες.

29/05 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Χειμωνίδεια», που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη, ο Παρασκευάς Ρεζές του Τρίτωνα πέτυχε επίδοση 22.57 στα 200 μ. εξασφαλίζοντας την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

29-30/05 Στο Στάδιο Σχηματαρίου διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Ανδρών-Γυναικών και Νέων.

30/05 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Μπιζάνεια», που διεξήχθησαν στην Καλλιθέα, έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν αθλητές και αθλήτριες της ΑΓΕΒ, του Πίνδαρου, του Ευβοικού και του Φ.Π.Σ. Χαλκίδος.

06/06 Στο Στάδιο Χαλκίδος, ο Γ.Σ. Νεάπολης διοργάνωσε Αγώνες στην μνήμη του αειμνήστου Προέδρου του Δ. Βραιμάκη.

06/06 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Φειδιππίδεια», που διεξήχθησαν στον Μαραθώνα, έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Ευβοικού.

12-13/06 Στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθησαν στην Πάτρα, μετάλλια κατέκτησαν οι : χρυσό στον ακοντισμό ο Σπύρος Λεμπέσης της ΑΓΕΒ, ασημένιο στο τριπλούν ο Σταύρος Γεωργίου του Ευβοικού και η Ομάδα των Γυναικών του Ερμή στα 4Χ400 και χάλκινο η Αικατερίνη Σύρου του Ερμή στα 400 μ.

19/06 Στα πλαίσια της Β΄Φάσης των Διασυλλογικών Αγώνων ΠΠΒ-ΠΚΒ, διοργανώθηκε, στο Στάδιο Θηβών, συνάντηση μεταξύ του Ευβοικού και του Πίνδαρου.

19-20/06 Στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ομάδων της Σούπερ Κατηγορίας, που διεξήχθη στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, την Ελλάδα εκπροσώπησε στο Ακοντισμό ο Σπύρος Λεμπέσης της ΑΓΕΒ.

23/06 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Τάσος Ξένος», που διεξήχθησαν στον Χολαργό, έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Πίνδαρου, του Ερμή, της Νεάπολης και του Ευβοικού.

24/06 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Ελευθέρια», που διεξήχθησαν στη Λάρισα, έλαβαν μέρος από τον Τρίτωνα οι Π. Ρεζές, Δ. Τάγκης και Χ. Κεμανέντζη οι οποίοι ξεπέρασαν τα όρια για την συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες των κατηγοριών τους.

26-27/06 Την 8η θέση κατέλαβε η Ελένη Λούκου του Πίνδαρου στο Έπταθλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων Αγωνισμάτων Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στην Κατερίνη.

27/06 Στους Αγώνες με την επωνυμία «Ζαχαριάδεια», που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη, οι αθλήτριες του Ερμή Α. Σύρου και Ε. Γκαράνη κατέλαβαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στα 400 μ.

3-4/07 Στους Πανελλήνιους Αγώνες Εφήβων-Νεανίδων, που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας , μετάλλια κατέκτησαν το ασημένιο στον ακοντισμό ο Κώστας Ηλίας της ΑΓΕΒ και το χάλκινο στην Δισκοβολία η Ελένη Ταυρή του Πανευβοικού.

07/07 Στο Διεθνές Μήτιγκ «Βαρδινογιάννεια», που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, έλαβε μέρος και ο Σταύρος Γεωργίου του Ευβοικού στο τριπλούν.

10-11/07 Στους Πανελλήνιους Αγώνες ΠΠΑ-ΠΚΑ, που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα, η Αθανασία Πεππέ της Νεάπολης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 300 εμπόδια.

10-11/07 Στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκυταλοδρομιών Νέων, που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα, η Ομάδα Νέων Γυναικών του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδος κατέλαβε της 5η θέση στα 4Χ400.

14/07 Στο 3ο Ελληνικό Γκραν-πρι, που διεξήχθη στο Άργος Ορεστικό, ο Σταύρος Γεωργίου του Ευβοικού πέτυχε επίδοση 16,34 μ. στο τριπλούν.

17-18/07 Στους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθησαν στις Σέρρες, η Ομάδα των Κορασίδων του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδος κατέλαβε της 3η θέση στα 4Χ400.

04/08 Στο Στάδιο της Θήβας διοργανώθηκε από τον Δήμο Θηβαίων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, ο τελικός του Ελληνικού Γκραν-πρι.

17/10 Στο Γύρο της πόλεως Ελασσόνας, έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του, ο Πλάτων Αναστασίου του ΑΚΟΛ, ο οποίος κατετάγη 6ος.
31/10 Στον επετιακό Κλασικό Μαραθώνιο, για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα, έλαβαν μέρος αρκετοί δρομείς από την Εύβοια και Βοιωτία, με καλύτερη παρουσία της Βασιλικής Κολοβού των Αετών Διρφύων, που τερμάτισε 2η στα 5.000 μ. των Γυναικών.

10/11 Στην ετήσια Πανελλαδική Αξιολόγηση των Συλλόγων του Στίβου, που επικύρωσε ο ΣΕΓΑΣ, την καλύτερη θέση ( 33η ), από τους Συλλόγους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας κατέλαβε, για πρώτη φορά ο Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδος.

06/12 Από την Γενική Συνέλευση των Συλλόγων-Μελών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας, που συνήλθε στη Χαλκίδα, προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον Δημήτρη Τουλούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου