Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ

Στο βροχερό Ταλίν ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακη 22 Ιουνίου 2014, η Α΄κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων με τους Ελληνες αθλητές να δίνουν τη μάχη τους για ένα καλό πλασάρισμα και να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον. Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την πέμπτη θέση στη διοργάνωση με 272,5 βαθμούς και θα παρέμεινε στην Α΄κατηγορία και για το 2015. Πρωταθλήτρια ομάδα ήταν η Λευκορωσία, την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα πήραν ακόμη οι Νορβηγία και Φινλανδία.


Εμφάνιση έμπειρης αθλήτριας πραγματοποίησε η Αναστασία Μαρινάκου του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου, που έτρεξε έξυπνα τα 1.500μ. και τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 4.14.66, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου έκανε αντεπίθεση στα τελευταία 200 μ., ανέβηκε στην 4η θέση και τελικά "έπεσε" πέμπτη λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ ανήκε στην Αναστασία Καρακατσάνη με 4.20.17, ενώ η Μαρινάκου, που έγινε και η ένατη ελληνίδα όλων των εποχών βελτίωσε το δικό της 4.21.30.

Ο Βίκτωρ Κρεμμύδας του ΓΣ Πινδάρου Θηβών, ετρεξε στην σκυταλοδρομία 4Χ100, μαζι με τους Κουτσουκλάκη, Καλαμαρά, και Δουβαλίδη, και τερματησαν στην ογδοη θέση με χρονο 40.36.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου