Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

2ος ΛΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015


Αγώνας 12 Χλμ.
Αγώνας 5 Χλμ.
Παιδικός αγώνας 1 Χλμ.

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης – Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.), τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης» και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, διοργανώνει και προκηρύσσει τον 2ο Λαϊκό Δρόμο 12 Χλμ, με ταυτόχρονους αγώνες 5 Χλμ. και 1 Χλμ. για παιδιά. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 12 Χλμ.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατοδρόμος) – κάτωθι υψηλής γέφυρας– ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο υψηλής γέφυρας – Γλύφα – Λεωφόρος Αθηνών – Παλαιά γέφυρα – Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 5 Χλμ.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας . Oι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη Ευβοίας (ποδηλατόδρομος) – κάτωθι υψηλής γέφυρας) – Αυλίδας – Μπέλλου – Ευβοίας (επιστροφή) – Αντιγόνου – Καραγιάννη – Παπαστρατή – Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων – Παραλιακή Βουδούρη – Αγάλματα (τερματισμός). Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1 ΧΛΜ.
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ¨Τα αγάλματα¨ στην παραλία της Χαλκίδας. Η διαδρομή θα είναι ως εξής : Αγάλματα – Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου -  Αγγελή Γοβιού -  στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή οδό Βουδούρη και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης (Αγάλματα). Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ. για τα Λύκεια, 10:05 π.μ. για τα Γυμνάσια και 10:10 π.μ. για τα Δημοτικά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας. Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη και  απαιτείται  υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Προεγγραφές : δήλωση συμμετοχής στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου σας με υπεύθυνη δήλωση γονέα.
Για όσους δεν έχουν προεγγραφεί οι  εγγραφές θα γίνονται πριν την εκκίνηση (αυστηρά από τις 08:00-09:30) και με υπογραφή γονέα θα δίνεται ο αριθμός.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για καλύτερη οργάνωση του αγώνα εγγραφές συμμετοχής θα γίνονται στο e-mail : laikosagonasxalkidas@gmail.com με αποστολή της επισυναπτόμενης αίτησης και την απόδειξη πληρωμής της συμμετοχής, στους λογαριασμούς
Τράπεζα Πειραιώς 5166039272-885 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
Τράπεζα EUROBANK 0026-0213-59-0102257975 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
Επίσης καθημερινές εγγραφές από της 10 Φεβρουαρίου 2015  στο Δημαρχείο (Φαρμακίδου 15 – Παραλία Χαλκίδας) ΔΟΑΠΠΕΧ στο τμήμα Αθλητισμού στο ισόγειο από τις 10:00 έως 13:00
Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής δέκα ευρώ (10 €), και ένα (1€) για τον παιδικό αγώνα 1 Χλμ. τα οποία θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»,  για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου, και φορητού μόνιτορ παρακολούθησης ασθενών Riester Ri-Vital.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου