Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KIDS ATHLETICS

Στα πλαίσια της προσπάθειας για προσέλκυση νέων αθλητών και αθλητριών μικρής ηλικίας στον κλασικό αθλητισμό, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τεχνικό υπεύθυνο εφαρμογής και υλοποίησης του kids athletics κ. Στέφανο Ματάκη, διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών για το πρόγραμμα kids athletics, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:30 στο Στάδιο της Χαλκίδας.


Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να καταστήσει όσο πιο δημοφιλή γίνεται τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού στα παιδιά, μέσα από ένα συνδυασμό ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού, το “Team event for children” (Oμαδικό παιχνίδι για παιδιά).


Αποτελείται από ένα σύνολο κινητικών και λειτουργικών δεξιοτήτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους. Συμπεριλαμβάνει τρεις ομάδες αγωνισμάτων:
α) τα αγωνίσματα δρόμου
β) τις ρίψεις
γ) τα άλματα 
και απευθύνεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες :7-8 ετών , 9-10 ετών και 11-12 ετών. 
Στο τέλος του προγράμματος επιβραβεύεται τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή όλων των παιδιών και τους προσφέρονται αναμνηστικά διπλώματα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου