Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 6ο ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2018



Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή χαιρετίζουμε τον 6ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος της Λιβαδειάς αποτελεί μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση με ιδιαίτερο ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.
Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς το πιο παλιό αθλητικό σωματείο της Στερεάς Ελλάδας και μέλος του ΣΕΓΑΣ έχει αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί να διοργανώνει αγώνες δρόμου με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με την περιφερειακή και την τοπική αυτοδιοίκηση, προβάλλοντας την δια βίου άσκηση ως τρόπο ζωής και υγείας. Άλλωστε η αξία και η ποιοτική δουλεία του αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο και στην τελευταία πανελλήνια αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το 2018, που φέρνει τον ΑΚΟ Λιβαδειάς στην 29η  θέση Πανελλαδικά, και στην 1η θέση μεταξύ των αθλητικών σωματείων του στίβου στην Στερεά Ελλάδα.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, στηρίζει από την πρώτη στιγμή αυτήν διοργάνωση και κάνει από την πλευρά της όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αναδεικνύεται κάθε χρόνο και περισσότερο, όπως για παράδειγμα την ένταξη του αγώνα στο ετήσιο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ για αγώνες που διεξάγονται εκτός σταδίου.
Για αυτόν τον αγώνα είμαστε βέβαιοι ότι οι διοργανωτές μετά από την εμπειρία των προηγούμενων επιτυχημένων Ημιμαραθωνίων, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους θεσμικούς και εθελοντικούς φορείς, είναι σε θέση να διοργανώσουν ένα καλό και ασφαλή αγώνα, ο οποίος θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, μιας και συνδυάζει πολλά και ελκυστικά στοιχεία για κάθε δρομέα μεγάλων αποστάσεων.
·         Πιστοποιημένη διαδρομή από IAAF & AIMS.
·         Υπολογισμός των επιδόσεων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου.
·         Ιδανική πρόβα για αθλητές που στοχεύουν σε Μαραθωνίους, όπως ο Αυθεντικός της Αθήνας κατά τον μήνα Νοέμβριο.
·         Μεγάλη πρόκληση σε λογική απόσταση για δρομείς υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου