Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετοχή σε έρευνα της EAA

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εγκαινίασε μία on-line έρευνα, σε πολλές γλώσσες, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τις ανάγκες των Αθλητικών Συλλόγων, στην οποίαν καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι επί κεφαλής των Ευρωπαϊκών Συλλόγων Στίβου.

Η έρευνα, η πρώτη –ουσιαστικά- απόπειρα σε ευρωπαϊκή κλίμακα να συλλεγούν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των Συλλόγων, είναι μέρος της προετοιμασίας για την Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί στην Φρανκφούρτη, Γερμανία, στις 1-3 Απριλίου 2011.

Οι συλλεχθείσες πληροφορίες θα βοηθήσουν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να σχηματίσει εικόνα για περισσότερους από 22.000 Συλλόγους στην Ευρώπη και να προσδιορίσει τις προτεραιότητες για την δουλειά της, στο μέλλον.

«Οι Σύλλογοι και η δουλειά που κάνουν, αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι του αθλήματος του Στίβου και η επιτυχία τους είναι απαραίτητη για την μακροπρόθεσμη επιτυχία του αθλήματός μας» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Christian Milz. «Θα θέλαμε να γνωρίζουμε περισσότερα για την κατάσταση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Σύλλογοι κάθε χώρας, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεργαστούμε με τις Ομοσπονδίες, για να τους βοηθήσουμε».

Η έρευνα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 15 γλώσσες, έτσι ώστε να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι Σύλλογοι.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και θα συζητηθούν λεπτομερώς κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης στην Φρανκφούρτη.

«Στην Διάσκεψη, θα μιλήσουμε για συστήματα αγώνων, ανάπτυξη συλλόγων και τον ρόλο των συλλόγων στην προώθηση του Στίβου και θα ήταν πολύτιμο να έχουμε ενημέρωση από όσο το δυνατόν περισσότερους συλλόγους» είπε ο κος Milz.

Για να δείτε την έρευνα πατήστε την παρακάτω διασύνδεση : http://www.surveymonkey.com/s/5693PY9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου