Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 2015



Μετά από την έντυπη έκδοση του ετήσιου βιβλίου του ΣΕΓΑΣ που καταγράφει την πορεία του στίβου οι φίλοι του στίβου μπορούν να το «ξεφυλλίσουν» αλλά και να το  «κατεβάσουν» για να το έχουν στη διάθεσή τους κάθε στιγμή.
Το βιβλίο στην ηλεκτρονική μορφή θα το βρείτε στο μενού «εκδόσεις» της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ.
Τα τελευταία χρόνια στην έκδοση έχει γίνει αναβάθμιση των περιεχομένων και περιλαμβάνει εκτός από τους πίνακες επιδόσεων – που είναι και η πεμπτουσία του βιβλίου – αλλά και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία.
Στις 320 σελίδες θα βρείτε τους 50 καλύτερους αθλητές και αθλήτριες και τις 20 καλύτερες επιδόσεις  σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα αγωνίσματα στον ανοιχτό και κλειστό στίβο για το 2015 καθώς και τους καλύτερους-ες ανά αγώνισμα όλων των εποχών στη χώρα μας.
Το βιβλίο με τον τίτλο « 2015 οι καλύτεροι» περιέχει επίσης  βιογραφικά αθλητών και αθλητριών, αποτελέσματα αγώνων, διακρίσεις των αθλητών στο 2015, το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2016 για τον στίβο και τους αγώνες σε δρόμο και στο βουνό, την αξιολόγηση των σωματείων με βάση την αγωνιστική τους δραστηριότητα, τους αθλητές και αθλήτριες που έχουν ενταχθεί στις αντίστοιχες κατηγορίες του Σχεδιασμού, εξελίξεις των ρεκόρ και πολλά ακόμη χρήσιμα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου